NYTÅR´S MENU

image001

 

 NYTÅRS MENU
FORRET:
Cremet jordskokkesuppe med ristede danske
jomfruhummer haler og sprøde jordskokkechips
hertil små brød fra egen ovn
HOVEDRET:
Rosastegt saftig oksemørbrad med sauterede svampe,
rødbede bjælker glaseret i dansk honning og
balsamico, flan af bagt kartoffelrodfrugt
hertil vores egen rødvinssauce
DESSERT:
Super lækker letfrossen chokoladekage, lavet med
Callebeau chokolade
hertil solbærsorbet og vanilje syltede bær
Kr. 248,-
TILKØB TIL MENU
3 slags oste med hjemmesylt og knækbrød
kr. 95,-
2 stk. kransekagetoppe dyppet i chokolade
kr. 30,-
Maden afhentes koldt den 31/12 mellem 12.00 og 14.00
Vejledning til opvarmning medfølger
Bestil i god tid – senest den 28/12 (forbehold for udsolgt)
KONGEÅKROEN
www.kongeaakroen.dk . www.vinogkokken.dk

Bestil ved at klikke her eller på

75 38 10 39