LIS SØRENSEN

LIS SØRENSEN

LIS PÅ KONGEAAKROEN

23. august 2013 på Kongeåkroen

Billetter klik her

 

 

 

 

 

Med bagagen fyldt med sine allerstørste og elskede sange, drager Lis Sørensen med sit band ud til landets musikscener og lover publikum en musikoplevelse af de helt store.

Lis Sørensens store sange lever og folder sig ud i nye facetter, når de tages under kærlig behandling af Lis Sørensens store og varme stemme.

Trods de næsten 40 år i musikbranchen, har Lis Sørensen konstant formået at forny sig og lokke nye generationer til, som har opdaget det imponerende skatkammer af sange, Lis gennem en lang karriere har været ophavskvinde til. Det er således et meget bredt publikum, der mødes til en forrygende aften i selskab med nye sange og sprællevende klassikere somMindernes Allè, Tæt På ækvator, Verden Er I Farver, Vågen I Drømmeland, Indtil Dig Igen og Stille Før Storm.

Lis Sørensen kender efterhånden sit publikum særdeles godt og formår ved hver koncert at skabe en varm stemning af gensidig nærvær. Et nærvær, der løfter koncerten til en fælles musikoplevelse, der går lige i hjertet på alle både foran og på scenen og fylder hver koncert med både genkendelighed og store overraskelser.

Bag sig har Lis Sørensen sit faste og meget roste backingband bestående af store navne inden for dansk musik (Poul Halberg – guitar, Jonas Kragh – guitar, Jette Schandorf – bas og Jan Sivertsen – trommer). Det er derfor et særdeles sammentømret hold, der med Lis Sørensen i front lader de elskede sange få liv og styrke

Program:

17.00 dørene åbnes

18.00 Koncert menu:

Dampet rødspætte filet på salat hertil basilikumdressing, brød og smør

Buffet: Helstegt oksemørbrad, marineret kylling, ugens kartoffel, salat  og grønt

Islagkage med flødeskum og frugt

21.15 Lis Sørensen

22.00 Pause

22.20 Lis Sørensen

Forbehold for ændringer i programmet!