JUL MED PETER VESTH OG VENNER

JUL MED PETER VESTH OG VENNER

begivenhedfb

6. DECEMBER 2014

Julekoncert med Peter Vesth, Jess Leary (USA), Kristian Rusbjerg og Henrik Skriver

I år bliver den traditionelle juleturné med Peter Vesth krydret med country musik. Årets deltagere er Peter Vesth med sang og guitar, Kristian Rusbjerg på harmonika, Jess Leary fra Nashville med sang, guitar og mandolin samt Henrik Skriver på Guitar.

Jess Leary fra Nashville (USA) har igennem flere år samarbejdet med Peter Vesth. Både i forbindelse med Juleturnéen i 2012 og som sanger og sangskriver til flere af Peter Vesths mange CD udgivelser. Jess Leary har skrevet flere million hits til kendte sangere og har bl.a. spillet med i Reba McEntires orkester (kendt fra TV-serien ”Reba”).

Musikken bliver en god blanding af både danske og amerikanske julesange som ”Hjalmar Julehjort”, ”Julemusen Julius”, ”Winter Wonderland”, Have a holly jolly Christmas” samt flere af Peter Vesths klassikere som ”Kære Marianne”, ”Veras Vinterven”, ”Skabadabadudiæ” m.fl.

Hele holdet glæder sig til at spille julen ind.

*

Peter Vesth er en rigtig “Grand old man” i den danske folkemusik og country genre. Med over 40 år på landevejen med sange som “Veras vinterven”, “Sønder Bullevard”, “Bare fire linjer” og meget meget mere. Han har uden tvivl positioneret sig blandt de mest folkekære kunstnere og har idag over 20 nr. 1 hits på Dansktoppen. Peter Vesth var bl.a. bestyrer af det kendte ViseVersHuset i Tivoli.

I dag spiller Peter Vesth fast sammen med Kristian Rusbjerg, som vel nok mest er kendt fra sit samarbejde med Jesper og Jens Peter og deres CD’er “Harmonika træffere”, der har solgt både guld og platin. Kristian spiller i dag i mange forskellige musikalske sammenhæng og kan bl.a. findes i Mariehaven hvert år, hvor han er kapelmester for husorkestret Maries Festival Band

Der er julemiddag inkluderet i billetprisen

Bestil billet klik her

Dørene åbnes kl. 17.00

Middag kl. 18.00

Peter Vesth og venner kl. 20.00