BUFFET

Buffet menu A

Varmrøget smørfisk – peberrodscreme – sprøde urter
*
Rimet laks – lime – fennikelsalat – syrnet fløde
*
Hønsesalat – mild sennep – sprød bacon
*
Sprød salat – årstidens grønt – ristede solsikkekerner
*
Perlebyg – persillepesto – hvidløg
*
Pastasalat – parmesan – semidried tomater
*
Medaljon af gris – løgkompot – rosmarin
*
Rosa kalv – cremede kartofler – porre – rødvinsglace
*
Husets iskage – vandbakkelser – frugt
*
2 oste – druer – oliven
*
Udvalg af hjemmebagte brød – smør

Pris pr. couvert (min. 20 couverter)

 Kr. 198,- 

Der tages forbehold for prisstigninger.

Buffet menu B

Fetabagt laks – ristede mandler – rogn – dild
*
Røget tun – pinjekerner – bassilikumpesto
*
Bresaula – ruccula – citronolie – parmesan
*
Tærte – spinat – løg – røget laks
*
Sprød salat – årstidens grønt – solsikkekerner
*
Perlebyg – persillepesto – hvidløg
*
Pastasalat – semidried tomater – mild chili
*
Saltimbocca af svinemørbrad – soufflefars – serrano skinke
*
Urtebraiseret dansk kalv – sauce bordelaise
*
Kartoffelgratin – cheddar – paprika – timian
*
Gårdoste – syltede valnødder – oliven
*
Rabarbertærte – iscreme – bær
*
Udvalg af hjemmebagte brød – smør

Pris pr. couvert (min. 20 couverter):

Kr. 248,-  

Der tages forbehold for prisstigninger.